čtvrtek 4. července 2013

Porozeno

Tak máme porozeno. Šmik šmik, udělal pan doktor, a 21.6. přesně ve 12h chytil Geckovou za flígr a vytáhl z břicha ven. Od té doby žijeme stylem: "Prosím, můžeš zavolat xy? Můžeš mi podat plenku? Můžeš podržet bestijku, abych mohla na záchod? Můžeš....?" "Uáááááá, uáááááááá, uáááááááá" a činnost je tak odložena na neurčito. Při výpravách na ulici pozoruju kolemjdoucí ženy, z nichž totální většina vypadá méně ušmudlaně a ucouraně než já, a lámu si hlavu: "Jak to dělají? Copak nemají děti???"

Geckové je dneska třináct dní. Za těch třináct dní jsme se stihli asi sto padesátkrát pohádat, asi sto padesátkrát jsme dostali záchvat smíchu, vyměnili jsme tisíce plenek, umyli tisíce lahviček, oba jsme byli poblinkáni, počůráni a pokakáni, já dokonce i do obličeje - Hvězdopravec má lepší reflex a umí rychle uskočit, což ale znamená, že je pak nutné čistit zeď, podlahu, vanu, a dokonce i kanape, protože Gecková umí střílet do úctyhodné vzdálenosti. Kanape, říkáš? A vanu? Copak máte obojí ve stejné místnosti? Ne, vážení Sherloci, ale Gecková dostřelí z koupelny až do pokojíčku.

A tímto příspěvek končím, neb se za dvě sekundy jistě ozve další uáááááá, uáááááá a ráda bych text odeslala dřív, než Geckové bude osmnáct. Uznejte, že je to pěkný ďáblík.


P.S. Všem, co zdolali Annapurnu, bych ráda sdělila, že kdo nedonosil, neporodil a nepostaral se, je i přes osmitisícovku tak trochu padavka. 


10 komentářů:

  1. Velká, velká gratulace - ta je krásná - Terezko, ta se ti moc povedla :-).
    Přeju hodně zdraví mamince i krásné holčičce a vůbec celé rodince jenom štěstí.
    Držím palce, ať si to všechno užijete v pohodě a se stejným potěšením jako výstup na nejvyšší kopečky.
    Taky díky, že se tu objevila taková pěkná zpráva - určitě stejně jako já, netrpělivě sem nahlížela i celá řada čtenářů Tvého bezvadného blogu a tak jsme se dočkali.
    Moc zdraví Alauda.

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá! Gratuluju! A vítej Gecková na tomto světě!

    Je veřejným tajemstvím, že narozením dětí se člověk ponoří do tělesných tekutin, o kterých se mu ani nezdálo, zatímco četnost sprchování, mytí vlasů a čištění zubů se radikálně sníží :-D
    Ovšem Gecková si rozhodně neklade malé cíle...

    Pěkný večer ze severu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, konecne jsem pochopila, jak realne a nevyjmecne bude v nasem zivote volani, kterym me jednou rozesmal jeden muj kamarad: "Prosim Te, XY si pokakala to poblity tricko."

      Vymazat
  3. Ahoj Téro, právě mi zaskočila zmrzlina nad fotkou špunta, jak jsem se zachechtala. Má výbornou vizáž! Nechť se vám všem třem daří :o) m.

    OdpovědětVymazat
  4. To je super fotka! :) Drz se a spi.

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiš to je správnej pankáč! :-)
    Až vyroste, tak jí tohle musíš ukázat, ať už bude poslouchat cokoli :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sláva, hurá!

    Gecková je originální. Dobře se vyspěte.

    OdpovědětVymazat